RKC Kielolaakson esittelyosa. Olkaa hyvät.

(Pahoittelen tekstin pienuutta, ensi osassa on ongelma korjattu)

 

snapshot_b6d3d048_56db8de2.jpg picture by pirtela

Kielolaakson ensimmäinen kuningas on nimeltä Johannes Kanervalehto. Hän on kovin ahne, ja lyö vetoa suurista summista rahaa. Johannes vannoo usein, että ei enää ikinä lyö vetoa, koska jos hän tekee niin, pian koko maa saa kärsiä kuningaan rahaongelmista. Tätä ei kumpikaan kuningaspariin kuuluva haluaisi.

snapshot_b6d3d048_d6db8dfe.jpg picture by pirtela

Juulia Kanervalehto on kaunein kuningatar Kielolaakson historiassa. Hän on luonteeltan hyväsydäminen ja vastuuntuntoinen, reipas nainen. Juulia pelkää, että he eivät enää kauan hallitse, ja pelko on aiheellinen kuninkaan peliongelmien vuoksi. Juulialla on takana kolme pitkää avioliittoa, jotka ovat loppuneet rahaongelmiin ja salailuun. Juulia ei missään nimessä halua, että sama käy Johanneksen kanssa.

snapshot_b6d3d048_76db8e20.jpg picture by pirtela

Kanervalehtojen sukulinna.

snapshot_f6d557ed_56db8e9a.jpg picture by pirtela

Kustaa Hopealevä on herttua, joka rakastaa suuresti pientä perhettään. Toisin kuin muut aateliset usein, hän viettää hyvinkin paljon aikaa perheensä kanssa. Kustaalle tärkeää on rakkaus ja ystävyys, eikä maallinen mammona häntä juurikaan kiinnosta. Kustaa eroaa myös muista kaltaisistaan siitä, että hän elää täysin ongelmatonta elämää. Hänellä ei ole sairauksia eikä rahaongelmia.

snapshot_f6d557ed_16db8ebe.jpg picture by pirtela

Kristiina Hopealevä on onnelinen herttuatar. Hänellä on ihana mies, joka ei vain välitä hänestä vaan kuuntelee häntä ja yrittää aina auttaa joka asiassa. Tämä saa Kristiinan hyvin iloiseksi. Heidän perheellään ei ole isoja salaisuuksia, sillä Kristiina on niin hyväntahtoinen ja luotettava että hänelle tulee helposti kertomaan vaikkapa koko elämäntarinansa.

Camilla Hopealevä on Hopeälevien nuori pikkuprinsessa, joka on rakastettu ja siskoonsa kovasti tullut pikkuprinsessa.Camillalla on aina ollut kaikkea mitä hän haluaa, jo taaperona oma huone, ja hän saa jo nelivuotiaana hyvin paljon valtaa.

 

 

 

snapshot_f6d557ed_16db8eef.jpg picture by pirtela

Elisabet Hopealevä on kantaparin kaunis ja herttainen tytär. Elisabet on kasvatettu erittäin hyvin, hän on hyväkäytöksinen ja tottelevainen aikuisten seurassa. Elisabetin suuri unelma olisi jonain päivänä auttaa köyhiä talonpoikia rikastumaan, jotta kenenkään ei tarvitsisi elää kurjaa elämäää.

snapshot_f6d557ed_36db8f19.jpg picture by pirtela

Hopealevien sukulinna.

 

snapshot_96d6c168_f6db8f68.jpg picture by pirtela

Kaarle Opaaliristi on kreivi, joka sairastaa usein. Kaarlella on nykyyänkin jokin tuntematon tauti, mikä tekee hänestä syrjäänvetäytyvän ja hiljaisen miehen. Kaarlella ei ole koskaan ollut paljon ystäviä, koska hän on ujo eikä uskalla ottaa mitään yhteyttä keneenkään. Ystävällinen Kaarle kyllä on, siihen ei ole vastaanväittämistä. Hän rakastaa vaimoaan kovasti.

snapshot_96d6c168_56db8f93.jpg picture by pirtela

Isabella Opaaliristi, kreivitär. Hän vihaa lapsia, koska hänen mielestään niistä ei koidu muuta kuin sotkua. Myös päätön hullutelu saa Isabellan katsomaan kieroon. Hän on hienostunut leidi, joka välittää kovasti myös muiden asioista, kuin omistaan. Hän on myös koko maan pahin juorukello.

snapshot_96d6c168_36db8fb4.jpg picture by pirtela

Opaaliristien sukulinna.

snapshot_96d80868_d6db902f.jpg picture by pirtela

Aaro Olkihattu on ainoiden kauppiaiden päämies. Hän on kovin reipas ja vahva mies. Aaro omistaa omia laivoja, joilla hän kuljettaa kauppansa tuotteita eri maihin. Laivamatkat vievätkin ison osan Aaron elämästä, ja vaimo jää toiselle sijalle. Ymmärtääkö Aaro bisneksen ja perheen välisen eron?

snapshot_96d80868_f6db905c.jpg picture by pirtela

Laura Olkihattu, kauppiaan vaimo. Hänelle olisi kunnia-asia järjestää Oliivi palvelijattareksi kuninkaan hoviin, mutta se on vaikeaa, sillä moni muukin haluaa näin. Laura ymmärtää hyvin miehensä kiireet, mutta haluaisi perijän taloon ennenkuin heistä tulee liian vanhoja. Laura itse inhoaa laivoja, varsinkin kuin ei osaa uida. Hän on pirteä ja sosiaalinen ihminen.

Oliivi Olkihattu on Olkihattujen tytär, joka kykenee pienestä iästään huolimatta auttamaan kaupan puolella. Hän on taitava ikäisekseen, koska hänen äitinsä on opettanut häntä isän ollessa merellä.

snapshot_96d80868_96db9073.jpg picture by pirtela

Olkihattujen kauppa.

snapshot_b6d92f0c_b6db90d7.jpg picture by pirtela

Jani Ahomansikka edustaa köyhintä talonpoikaissukua koko Kielolaakson mailla ja mantereilla. Hänellä ei ole varaa mihinkään, mitä hänen perheensä tahtoisi. Ei edes kunnolla ruokaan. Jani kuitenkin rakastaa vaimoaan, ja tahtoo tarjota tälle niin hyvät oltavat kuin vain on näillä rahoilla mahdollista.

snapshot_b6d92f0c_16db90f5.jpg picture by pirtela

Henna Ahomansikka on tyytyväinen siihen vähään, mitä hänen miehellään on hänelle antaa. Hän ymmärtää hyvin, ettei heidän ole mahdollista rikastua koskaan yhtä rikkaaksi kuin aateliset taikka edes kauppiaat. Henna haluaisi kovasti tyttären, erityisesti juuri tyttären mutta myös pojan, joka olisi perijä.

snapshot_b6d92f0c_56db910c.jpg picture by pirtela

Ahomansikoiden mökki.

snapshot_16daa9d5_56db9183.jpg picture by pirtela

Eemeli Maitohorsma on rakastava perheenisä, joka toimii hyvänä esimerkkinä perheen pienimälle, rakkalle pojalleen, perijälle. Eemelin asenne heidän elintilanteeseensa on ihailtava, hän kestää kun saa olla rakkaan perheensä kanssa. On Eemelillä synkätkin puolensa, vaikkei sitä päällepäin usko. Joskus hän vaipuu epätoivoon, koska Eetu ei ole helposti kasvatettava lapsi tosiaankaan.

snapshot_16daa9d5_d6db91a4.jpg picture by pirtela

Eveliina Maitohorsma. Ikävöiden entistä aviomiestään hän on nainut Eemelin vastahakoisesti. Eveliina ei nauti Eemelin seurasta, vaan kaipaa entisiä aikojaan jotka päättyivät riitelyyn. Hän on masentunut ja joidenkin mielestä ehkä jopa hieman hullu? Kaiken kaikkiaan voin sanoa teille, että Eveliina on rohkea ja reipas äiti lapselleen.

 

snapshot_16daa9d5_76db91b4.jpg picture by pirtela

Eetu Maitohorsma, Maitohorsmien ainut ja nuorimmainen poika. Häneltä ei ystävien hankkiminen eikä sosiaalisten suhteiden sitominen onnistu. Onhan se hankalaa, kun on kasvanut ylihuolehtivassa ympäristössä. Nämä kokemukset tekevät pojasta tuhman ja kurittoman.

snapshot_16daa9d5_76db91cd.jpg picture by pirtela

Maitohorsmien mökki.

Kirjoittaja, Suffelipuhveli.